П`ятниця, 19.04.2024, 16:19

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Кімната відпочинку » За філіжанкою кави » Рецепти страв (Ділимося!)
Рецепти страв
ЛанаДата: Середа, 06.04.2011, 21:34 | Сообщение # 1
Файний господар
Група: Адміністратор
Повідомлень: 447
Репутація: 21
Статус: Offline
Ми купили кальмарів. Ну не щупальця,а саму голівку. І хочеться смачно приготувати.
Може хтось може підкинути ідею і поділитись досвідом?


Адміністратор сайту
 
АняДата: Четвер, 07.04.2011, 14:26 | Сообщение # 2
Вірний сайтер
Група: Користувач
Повідомлень: 248
Репутація: 4
Статус: Offline
Фаршировані кальмари

Інгредієнти:

800 г кальмарів
1/2 склянки рису
30 г вершкового масла
3 яйця
100 г креветкового м"яса
панірувальні сухарі
рослинна олія
скибочки помідора та лимона,
маслини і зелень розмарину для прикрашання

Приготування
Підготувати кальмарів - відварити їх і охолодити
Приготувати фарш: варений рис змішати з вершковим маслом, м"ясом креветок, двома натертими на тертці вареними яйцями.
Фаршем начинити тушки кальмара, вмочити їх у збиту яєчну суміш, обкачати в панірувальних сухарях і обсмажити на рослинній олії.
При подачі на стіл прикрасити маслинами, скибочками лимона та помідора, зеленню.

Фото готової страви

Прикрепления: 8803211.jpg (67.6 Kb)
 
львицаДата: Четвер, 07.04.2011, 20:02 | Сообщение # 3
За рок до вершини
Група: Модератор
Повідомлень: 884
Репутація: 21
Статус: Offline
Ой, дівчата, насмішили ви мене! Я була не дуже уважна і подумала, що тема про страви для свинок, що ми колись писали. Заходжу на останнє повідомлення і читаю про кальмарів!
Уявляєте, що я подумала: кальмари для морських свинок biggrin 1tooth
 
АняДата: Четвер, 07.04.2011, 20:56 | Сообщение # 4
Вірний сайтер
Група: Користувач
Повідомлень: 248
Репутація: 4
Статус: Offline
Quote (львица)
тема про страви для свинок

Я теж спершу це подумала і згадала "Кулінарну книгу морської свинки", але побачила, що нижче пише "За філіжанкою кави". Все швидко роз"яснилося! happy

Quote (львица)
кальмари для морських свинок

Так... Це чимось нагадує мені експеримент з "Мівіною". biggrin
 
123Дата: Субота, 09.04.2011, 08:14 | Сообщение # 5
Гарний писака
Група: Користувач
Повідомлень: 86
Репутація: 3
Статус: Offline
Кальмари тушковані з помідорами

1 кг почищених кальмарів
1 цибулина
2 зубчики часнику
800 г свіжих або консервованих у власному соці помідорів
0,5 ч.л. насіння фенхелю
0,5 ч.л. солодкої паприки
сіль, перець, оливкова олія, зелень

Кальмари помити, зняти плівки і порізати кільцями шириною близько 1см. Цибулю порізати кубиками і обсмажити в олії до золотистого кольору, додати дрібно посічений часник, насіння фенхелю, ретельно перемішати. Помідори розчавити ложкою і додати в соус, посолити його, поперчити, всипати паприку і довести до кипіння. Додати кальмари і тушкувати на маленькому вогні протягом 30хв під покришкою і ще 30 хв без покришки. Подавати кальмарів з макаронами або рисом, притрусивши січеною зеленню


[img]http://www.zoometric.ru/008000_....mg]
 
Форум » Кімната відпочинку » За філіжанкою кави » Рецепти страв (Ділимося!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

все о животных - породы собак, кошек, продажа, питомники, доска объявлений
 
Всі статті і матеріали є власністю нашого сайту! Тож свавільне копіювання - ЗАБОРОНЕНЕ! Ви повинні вказати адресу нашого сайту і автора статті,якщо хочете використати наші матеріали.