П`ятниця, 26.04.2024, 08:42

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум » Живий куточок » Догляд » Кулінарна книга морської свинки
Кулінарна книга морської свинки
СонечкоДата: Вівторок, 28.12.2010, 09:56 | Сообщение # 1
Вірний сайтер
Група: Користувач
Повідомлень: 155
Репутація: 6
Статус: Offline
Ням-ням...Аж слина тече... happy
Пишемо кулінарні рецепти для морсвинок!!!!

Прикрепления: 2209029.jpg (205.8 Kb)
 
львицаДата: Вівторок, 28.12.2010, 10:09 | Сообщение # 2
За рок до вершини
Група: Модератор
Повідомлень: 884
Репутація: 21
Статус: Offline
Рецепт 1
Берем сіно та сплітаємо його у мотузочки (скатуючи у "ковбаски"), з них плетемо любі фігурки та підкідаємо свинкам.

Рецепт 2
Якщо е можливість нарізати віття верби, то плетемо з неї. Дуже корисно для сточування зубів.

Рецепт 3
На половинку яблука, або шматок гарбуза настромлюємо палички з необробленої деревини (гілля дерев, що не шкідливі для свиночок), а на них начипляемо шматочки фруктів, моркви, або ті ж гарбуз чи яблуко.

Рецепт 4
Пророщуємо травку у пласких піддонах (краще в семлі, але можна і в тирсі), а потім прямо з піддоном ставимо свинкам, щоб "скосили цю галявину". (можна вирощувати кілька раз)

Смачного!

 
ЛанаДата: Вівторок, 28.12.2010, 10:14 | Сообщение # 3
Файний господар
Група: Адміністратор
Повідомлень: 447
Репутація: 21
Статус: Offline
Суші для морської свинки
1-великий огірок
1-морква,бажано тоненька і така ж,як огірок.
Миємо овочі і чистемо добренько моркву. Бажано,щоб морвка була наполрвину менша в діаметрі,ніж огірок,тож можна її відкорегувати. Відрізаємо задок від орігка з одного боку і втискаємо туди морвку, вона добре проходить через мякіть огірка.
Потім,як справжні суші-шефи, нарізаємо скибками огірок - вуаля! Виходять справжні суші-роли для свинок.


Адміністратор сайту
 
львицаДата: Вівторок, 28.12.2010, 10:36 | Сообщение # 4
За рок до вершини
Група: Модератор
Повідомлень: 884
Репутація: 21
Статус: Offline
Лан, класно. А можна ще в пекинську капусту загортати, будуть РОЛИ!
 
СонечкоДата: Вівторок, 28.12.2010, 11:18 | Сообщение # 5
Вірний сайтер
Група: Користувач
Повідомлень: 155
Репутація: 6
Статус: Offline
львица, Якщо багато рецептів пабереться,то може створимо цілий розділ у меню!Якщо Лана не проти... smile
 
YuraДата: Вівторок, 28.12.2010, 11:32 | Сообщение # 6
ОБЕРЕЖНО!!СПАМЕР!!!
Група: Заблоковані
Повідомлень: 121
Репутація: 1
Статус: Offline
Салат Свинське олівє.
Беремо 1 моркву, пів малого буряка, пів яблука,Пів огірка.
Все це ріжемо на кубики та змішуєм.
Потім беремо лист капусти і накладаєм там все це.
Зверху закриваєм товстим шаром пертушки.
Розраховано на 2 свинки!!!

Смачного!!!

 
СонечкоДата: Вівторок, 28.12.2010, 12:22 | Сообщение # 7
Вірний сайтер
Група: Користувач
Повідомлень: 155
Репутація: 6
Статус: Offline
Yura, Цікаво-цікаво.
 
ЗіркаДата: Вівторок, 28.12.2010, 13:11 | Сообщение # 8
Зацікавлений
Група: Користувач
Повідомлень: 28
Репутація: 0
Статус: Offline
Лана, Я зараз випробую Ваш рецепт на своїй свинці! biggrin
 
ЛанаДата: Середа, 29.12.2010, 17:52 | Сообщение # 9
Файний господар
Група: Адміністратор
Повідомлень: 447
Репутація: 21
Статус: Offline
Зірка, Смачного Вашій свинці!

Адміністратор сайту
 
львицаДата: Неділя, 30.01.2011, 20:19 | Сообщение # 10
За рок до вершини
Група: Модератор
Повідомлень: 884
Репутація: 21
Статус: Offline
Якщо є час та бажання, то можна з гарбуза повирізати різні фігурки. Наприклад, кораблик, а з моркви мачту зробити, а з пекінкі - парус.
 
ЮраДата: Вівторок, 01.02.2011, 08:06 | Сообщение # 11
Зацікавлений
Група: Користувач
Повідомлень: 33
Репутація: 1
Статус: Offline
Уо...можна зрнобити свинські голубці!
В лист салату загорнути натерту на терці морквочку і яблуко,можна ще для пікантності додати буряку.
 
АняДата: Четвер, 17.03.2011, 18:26 | Сообщение # 12
Вірний сайтер
Група: Користувач
Повідомлень: 248
Репутація: 4
Статус: Offline
Юра, читала, що коли натерти свинці на терці будь-який овоч або фрукт, то вона дуже розчарується. no
Гадаю, це тому, що вони хочуть більше гризти та сточувати зубки tooth .
Але ідея з "свинськими голубцями" - дуже цікава! happy
 
львицаДата: Четвер, 17.03.2011, 19:29 | Сообщение # 13
За рок до вершини
Група: Модератор
Повідомлень: 884
Репутація: 21
Статус: Offline
Можна не терти овочі, а порізати не кусочки. Тоді і голубці вийдуть і буде що погризти. happy
 
АняДата: Четвер, 17.03.2011, 20:18 | Сообщение # 14
Вірний сайтер
Група: Користувач
Повідомлень: 248
Репутація: 4
Статус: Offline
Львица, гарна ідея! Це буде щось типу "овочево-фруктового" конфетті, загорнутого в листочок салату. Гадаю, навіть найвибагливіші гурмани будуть в захваті! biggrin
 
ЛанаДата: Четвер, 17.03.2011, 22:09 | Сообщение # 15
Файний господар
Група: Адміністратор
Повідомлень: 447
Репутація: 21
Статус: Offline
Аня, happy Це точно. головне,щоб свинки навчились його правильно їсти smile

Адміністратор сайту
 
Форум » Живий куточок » Догляд » Кулінарна книга морської свинки
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

все о животных - породы собак, кошек, продажа, питомники, доска объявлений
 
Всі статті і матеріали є власністю нашого сайту! Тож свавільне копіювання - ЗАБОРОНЕНЕ! Ви повинні вказати адресу нашого сайту і автора статті,якщо хочете використати наші матеріали.