Кулінарна книга морської свинки
| |
Сонечко | Дата: Вівторок, 28.12.2010, 09:56 | Сообщение # 1 |
Вірний сайтер
Група: Користувач
Повідомлень: 155
Репутація: 6
Статус: Offline
| Ням-ням...Аж слина тече... Пишемо кулінарні рецепти для морсвинок!!!!
|
|
| |
львица | Дата: Вівторок, 28.12.2010, 10:09 | Сообщение # 2 |
За рок до вершини
Група: Модератор
Повідомлень: 884
Репутація: 21
Статус: Offline
| Рецепт 1 Берем сіно та сплітаємо його у мотузочки (скатуючи у "ковбаски"), з них плетемо любі фігурки та підкідаємо свинкам. Рецепт 2 Якщо е можливість нарізати віття верби, то плетемо з неї. Дуже корисно для сточування зубів. Рецепт 3 На половинку яблука, або шматок гарбуза настромлюємо палички з необробленої деревини (гілля дерев, що не шкідливі для свиночок), а на них начипляемо шматочки фруктів, моркви, або ті ж гарбуз чи яблуко. Рецепт 4 Пророщуємо травку у пласких піддонах (краще в семлі, але можна і в тирсі), а потім прямо з піддоном ставимо свинкам, щоб "скосили цю галявину". (можна вирощувати кілька раз) Смачного!
|
|
| |
Лана | Дата: Вівторок, 28.12.2010, 10:14 | Сообщение # 3 |
Файний господар
Група: Адміністратор
Повідомлень: 447
Репутація: 21
Статус: Offline
| Суші для морської свинки 1-великий огірок 1-морква,бажано тоненька і така ж,як огірок. Миємо овочі і чистемо добренько моркву. Бажано,щоб морвка була наполрвину менша в діаметрі,ніж огірок,тож можна її відкорегувати. Відрізаємо задок від орігка з одного боку і втискаємо туди морвку, вона добре проходить через мякіть огірка. Потім,як справжні суші-шефи, нарізаємо скибками огірок - вуаля! Виходять справжні суші-роли для свинок.
Адміністратор сайту
|
|
| |
львица | Дата: Вівторок, 28.12.2010, 10:36 | Сообщение # 4 |
За рок до вершини
Група: Модератор
Повідомлень: 884
Репутація: 21
Статус: Offline
| Лан, класно. А можна ще в пекинську капусту загортати, будуть РОЛИ!
|
|
| |
Сонечко | Дата: Вівторок, 28.12.2010, 11:18 | Сообщение # 5 |
Вірний сайтер
Група: Користувач
Повідомлень: 155
Репутація: 6
Статус: Offline
| львица, Якщо багато рецептів пабереться,то може створимо цілий розділ у меню!Якщо Лана не проти...
|
|
| |
Yura | Дата: Вівторок, 28.12.2010, 11:32 | Сообщение # 6 |
ОБЕРЕЖНО!!СПАМЕР!!!
Група: Заблоковані
Повідомлень: 121
Репутація: 1
Статус: Offline
| Салат Свинське олівє. Беремо 1 моркву, пів малого буряка, пів яблука,Пів огірка. Все це ріжемо на кубики та змішуєм. Потім беремо лист капусти і накладаєм там все це. Зверху закриваєм товстим шаром пертушки. Розраховано на 2 свинки!!! Смачного!!!
|
|
| |
Сонечко | Дата: Вівторок, 28.12.2010, 12:22 | Сообщение # 7 |
Вірний сайтер
Група: Користувач
Повідомлень: 155
Репутація: 6
Статус: Offline
| Yura, Цікаво-цікаво.
|
|
| |
Зірка | Дата: Вівторок, 28.12.2010, 13:11 | Сообщение # 8 |
Зацікавлений
Група: Користувач
Повідомлень: 28
Репутація: 0
Статус: Offline
| Лана, Я зараз випробую Ваш рецепт на своїй свинці!
|
|
| |
Лана | Дата: Середа, 29.12.2010, 17:52 | Сообщение # 9 |
Файний господар
Група: Адміністратор
Повідомлень: 447
Репутація: 21
Статус: Offline
| Зірка, Смачного Вашій свинці!
Адміністратор сайту
|
|
| |
львица | Дата: Неділя, 30.01.2011, 20:19 | Сообщение # 10 |
За рок до вершини
Група: Модератор
Повідомлень: 884
Репутація: 21
Статус: Offline
| Якщо є час та бажання, то можна з гарбуза повирізати різні фігурки. Наприклад, кораблик, а з моркви мачту зробити, а з пекінкі - парус.
|
|
| |
Юра | Дата: Вівторок, 01.02.2011, 08:06 | Сообщение # 11 |
Зацікавлений
Група: Користувач
Повідомлень: 33
Репутація: 1
Статус: Offline
| Уо...можна зрнобити свинські голубці! В лист салату загорнути натерту на терці морквочку і яблуко,можна ще для пікантності додати буряку.
|
|
| |
Аня | Дата: Четвер, 17.03.2011, 18:26 | Сообщение # 12 |
Вірний сайтер
Група: Користувач
Повідомлень: 248
Репутація: 4
Статус: Offline
| Юра, читала, що коли натерти свинці на терці будь-який овоч або фрукт, то вона дуже розчарується. Гадаю, це тому, що вони хочуть більше гризти та сточувати зубки . Але ідея з "свинськими голубцями" - дуже цікава!
|
|
| |
львица | Дата: Четвер, 17.03.2011, 19:29 | Сообщение # 13 |
За рок до вершини
Група: Модератор
Повідомлень: 884
Репутація: 21
Статус: Offline
| Можна не терти овочі, а порізати не кусочки. Тоді і голубці вийдуть і буде що погризти.
|
|
| |
Аня | Дата: Четвер, 17.03.2011, 20:18 | Сообщение # 14 |
Вірний сайтер
Група: Користувач
Повідомлень: 248
Репутація: 4
Статус: Offline
| Львица, гарна ідея! Це буде щось типу "овочево-фруктового" конфетті, загорнутого в листочок салату. Гадаю, навіть найвибагливіші гурмани будуть в захваті!
|
|
| |
Лана | Дата: Четвер, 17.03.2011, 22:09 | Сообщение # 15 |
Файний господар
Група: Адміністратор
Повідомлень: 447
Репутація: 21
Статус: Offline
| Аня, Це точно. головне,щоб свинки навчились його правильно їсти
Адміністратор сайту
|
|
| |
|