Сховок для молодої свинки
|
|
львица | Дата: Неділя, 10.04.2011, 20:34 | Сообщение # 1 |
 За рок до вершини
Група: Модератор
Репутація: 21
Статус: Offline
| Коли відсадила Першика окремо від мами та сестер, то зіткнулась з проблемою жаліблого плачу тваринки Довелось щось вигадувати... І рішення знайшлося - пухнастий тонельчик! У ньому і сховок, і нагадування теплп сім"ї... Робити його дуже просто: Берете пляшку велику, 2-3 літрову, обрізаєте пно та верх, щоб утворилась труба. Або використовуєте готову плстикову сантехнічну трубу Берету клаптик штучного хутра, або волохатого матеріалу та вирізаєте прямокутник Зшиваєте заготовку та вставляєте у трубу. Краї просто загортаєте. Усе! І малеча не буде плакати, і прати такий тонельчик можна просто знявши тканину.
|
|
| |
Yma | Дата: Неділя, 10.04.2011, 23:11 | Сообщение # 2 |
 Аматор
Група: Користувач
Репутація: 5
| В мене теж декілька таких тоннелів, тільки обшитих полотенцями.Вони ніколи не були схованками, а тільки предметами для ігор та наздоганялок. )) А щоб маленьким хлопчикам не було страшно без мами, їх я підсажувала до татка. З татком добре-і погратися і погрітися можна!
Питомник морских свинок "Мир Сказок". Порода: американский тедди. Сайт: http://marina-teddi.narod2.ru/
|
|
| |
львица | Дата: Понеділок, 11.04.2011, 00:03 | Сообщение # 3 |
 За рок до вершини
| Quote (Yma) А щоб маленьким хлопчикам не було страшно без мами, їх я підсажувала до татка. Я би рада, та татко вже в Молдові живе, а Богдан - в карантині. А братиків в нас нема От і довелось одиначку "мамозамінник" влаштувати Він саме на хутро так зреагував: у хутряному тонельчику - як під маминим животиком Це добре саме для маленькіх та одиноких свинок. В компанії вони і "плачуть" рідко 
|
|
| |
Tysh | Дата: Четвер, 14.04.2011, 18:25 | Сообщение # 4 |
 Зацікавлений
Репутація: 0
| А свинкам з зоомагазинів таке треба?
|
|
| |
Аня | Дата: Четвер, 14.04.2011, 19:55 | Сообщение # 5 |
 Вірний сайтер
Репутація: 4
| Tysh, я думаю, що це не обов"язково. Але більшість свинок обожнюють тунельчики! Хочо цим не варто зловживати, якщо у Вас мала клітка. Коли мої хлопці на прогулянці, я скручую в трубу листок ватмана. Вони по черзі бігають!
|
|
| |
львица | Дата: П`ятниця, 15.04.2011, 16:59 | Сообщение # 6 |
 За рок до вершини
| Quote (Tysh) А свинкам з зоомагазинів таке треба? Це треба тим свинкам, які дуже пищать за мамою або компанією! Їм у такому прихістку спокійніше 
|
|
| |
Киса | Дата: П`ятниця, 08.07.2011, 09:51 | Сообщение # 7 |
 Добре піклується за свинкою
| Quote (Tysh) А свинкам з зоомагазинів таке треба? я думаю що там має бути багато свинок так що їм буде несамотньо
|
|
| |
львица | Дата: П`ятниця, 08.07.2011, 14:29 | Сообщение # 8 |
 За рок до вершини
| Киса, мова йде про свинку, що купили у зоомагазині та принесли додому. Буває. що свиночок продають дуже рано, в малому віці, тому вони "плачуть" за маою та компашкою. От щоб такі свинки по ночах не пищали, то їм такій прихісток і роблять.
|
|
| |
Яринка | Дата: Четвер, 30.08.2012, 09:49 | Сообщение # 9 |
Репутація: 1
| А моя свинка робила собі сховок з сіна. Я спочатку давала їй багато сіна для сховку.)))
|
|
| |
Киса | Дата: Понеділок, 03.09.2012, 19:26 | Сообщение # 10 |
| А ще вони в сіні граюця)
|
|
| |
Яринка | Дата: Понеділок, 03.09.2012, 20:41 | Сообщение # 11 |
Репутація: 1
| Так, мійдуже любить під нього зариватись..... і їсти))))
|
|
| |
Киса | Дата: Понеділок, 03.09.2012, 20:58 | Сообщение # 12 |
| Класно
|
|
| |