П`ятниця, 19.04.2024, 16:09

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Живий куточок » Морська свинка » Оттдающім тварина у зв'язку з народженням дитини присвячуєть (Знайшла на одному сайті. Змушує замислитися....)
Оттдающім тварина у зв'язку з народженням дитини присвячуєть
AngelДата: Неділя, 27.03.2011, 13:45 | Сообщение # 1
Початківець
Група: Користувач
Повідомлень: 18
Репутація: 4
Статус: Offline
Чудное эссе с собака ру. Может кто-то читал, но я впервые увидела. Не могу не поделиться!

Пожалуйста, помогите!!! После двух лет ожидания хорошей собаки, мы, наконец-то, дождались сообщения от заводчика, что наша очередь подошла и... У НАС БУДЕТ ЩЕНОК!!!

Я должна избавиться от внуков НЕМЕДЛЕННО, потому что мы понимаем, сколько времени понадобится уделять нашему новому щенку и это будет просто нечестно по отношению к внукам. Щенок появится в нашем доме в понедельник, поэтому мы должны избавиться от внуков за выходные! Их можно описать следующим образом:

Один мальчик – его зовут Дима, белый европеец (помесь украинки и русского), светлые волосы, голубые глаза. 10 лет. Прекрасно сложен. Не кусается. Прошел проверку на темперамент. Имеет некоторые сложности с попаданием в унитаз, справляя малую нужду. Переболел ветрянкой и имеет все необходимые прививки. Гланды удалены. Дима ест все, очень аккуратен, приучен к горшку, хорошо ладит с другими детьми и животными. Есть некоторые проблемы с концентрацией внимания в школе..... возможно, он должен будет ходить в школу летом, НО это всего несколько недель. И потом у вас будет целое лето, чтобы наслаждаться играми с ним.

Одна девочка – ее зовут Катя, белая европейка (помесь украинки и русского), рыженькая, зеленые глаза, много веснушек. 4 года. Иногда бывает упрямой. Не кусается, но сосет палец. Прошла проверку на темперамент, но нуждается в четкой дисциплине и периодических занятиях с хорошим тренером. Имеет все необходимые прививки, гланды не удалены, очень здорова, красива и бывает ласковой. Ладит с другими маленькими детьми, но не любит делиться своими игрушками, соответственно, будет чувствовать себя лучше всего в доме, где она могла бы быть единственным ребенком. Она очень быстро обучается. Нужно немножко поработать над приучением ее к горшку, но это не займет много времени.

Я очень ЛЮБЛЮ своих внуков и хочу, чтобы им было хорошо, но я просто не могу оставить их себе. Я боюсь, что они могут покалечить моего маленького и слабого щенка. К тому же, у нашего нового щенка может быть аллергия на внуков.... Кроме того, мы переезжаем и хозяева новой квартиры не разрешают держать внуков. Эти внуки жили с нами всего несколько лет и я уверена, они хорошо приживутся в новых семьях.

Надеюсь, вы понимаете, что наша ситуация уникальна и на самом деле серьезна. Мы просто обязаны пристроить их как можно скорее, до вечера в воскресенье самое позднее!!! Иначе я буду вынуждена подбросить их в детский дом или оставить на пустой темной улице. Сейчас мы должны думать и заботиться о нашем новом щеночке.

Пожалуйста, помогите!!!


Розплідник морських свинок JackPot(перуанська, лункарія перуанська, альпака, шелті)
e-mail guinea_pigs@mail.ru
ICQ 406205047
http://jackpot.3dn.ru/
 
львицаДата: Неділя, 27.03.2011, 13:51 | Сообщение # 2
За рок до вершини
Група: Модератор
Повідомлень: 884
Репутація: 21
Статус: Offline
Angel, не образетесь, якщо я ще й перекладом продублюю? Це дуже повчально та начасі!!!

Чудное есе з собака ру. Може хтось читав, але я вперше побачила. Не можу не поділитися!

Будь ласка, допоможіть! Після двох років очікування хорошою собаки, ми, нарешті, дочекалися повідомлення від заводчика, що наша черга підійшла і ... У НАС БУДЕ ЩЕНЯ!

Я повинна позбутися від онуків НЕГАЙНО, тому що ми розуміємо, скільки часу знадобиться приділяти нашому новому цуценяті і це буде просто нечесно по відношенню до онуків. Щеня з'явиться в нашому будинку в понеділок, тому ми повинні позбавитися від онуків за вихідні! Їх можна описати таким чином:

Один хлопчик - його звати Діма, білий європеєць (помісь українки та російської), світле волосся, блакитні очі. 10 років. Прекрасно складний. Не кусається. Пройшов перевірку на темперамент. Має деякі складності з попаданням в унітаз, справляючи малу нужду.Перехворів на вітрянку і має всі необхідні щеплення. Гланди видалені. Діма їсть все, дуже акуратний, привчений до горщика, добре ладить з іншими дітьми та тваринами. Є деякі проблеми з концентрацією уваги в школі .....можливо, він повинен буде ходити в школу влітку, АЛЕ це всього кілька тижнів. І потім у вас буде ціле літо, щоб насолоджуватися іграми з ним.

Одна дівчинка - її звати Катя, біла європейка (помісь українки та російської), руденька, зелені очі, багато ластовиння. 4 роки. Іноді буває впертою.Не кусається, але смокче палець. Пройшла перевірку на темперамент, але потребує чіткої дисципліни і періодичних заняттях з хорошим тренером. Має всі необхідні щеплення, гланди не видалені, дуже здорова, красива і буває ласкавою.Ладить з іншими маленькими дітьми, але не любить ділитися своїми іграшками, відповідно, буде почувати себе краще за все в будинку, де вона могла б бути єдиною дитиною. Вона дуже швидко вчиться. Потрібно трошки попрацювати над приучением її до горщика, але це не займе багато часу.

Я дуже люблю своїх онуків і хочу, щоб їм було добре, але я просто не можу залишити їх собі. Я боюся, що вони можуть покалічити мого маленького і слабкого цуценя. До того ж, у нашого нового цуценя може бути алергія на онуків ....Крім того, ми переїжджаємо і господарі нової квартири не дозволяють тримати онуків. Ці онуки жили з нами всього кілька років і я впевнена, вони добре приживуться в нових сім'ях.

Сподіваюся, ви розумієте, що наша ситуація унікальна і насправді серйозна.Ми просто зобов'язані прилаштувати їх як можна швидше, до вечора в неділю найпізніше! Інакше я буду змушена підкинути їх у дитячий будинок або залишити на порожній темній вулиці. Зараз ми повинні думати і дбати про наш новий цуценятка.

Будь ласка, допоможіть!

Додано (27.03.2011, 13:51)
---------------------------------------------
Супер!!! Я в захваті! Дійсно заставляє задуматись!

Дуже дякую за матеріал ! applause applause applause

 
YmaДата: Понеділок, 28.03.2011, 10:12 | Сообщение # 3
Аматор
Група: Користувач
Повідомлень: 60
Репутація: 5
Статус: Offline
Так,частіш за все так і буває-народилась дитинка-домашні тваринки-на помийку...

Питомник морских свинок "Мир Сказок".
Порода: американский тедди.
Сайт: http://marina-teddi.narod2.ru/
 
123Дата: Вівторок, 29.03.2011, 21:34 | Сообщение # 4
Гарний писака
Група: Користувач
Повідомлень: 86
Репутація: 3
Статус: Offline
А на мою думку - дуже жорстоко.Ц е зовсім не смішно..

[img]http://www.zoometric.ru/008000_....mg]
 
львицаДата: Вівторок, 29.03.2011, 21:52 | Сообщение # 5
За рок до вершини
Група: Модератор
Повідомлень: 884
Репутація: 21
Статус: Offline
Quote (123)
А на мою думку - дуже жорстоко.Ц е зовсім не смішно..

Так, коли про дитей - то жорстоко, а коли про таврин - можна?

треба ж якось до людей достукуватись: тварини теж живі істоти і страждають від зради не меньше за людей!!!

 
ЮраДата: Четвер, 31.03.2011, 07:38 | Сообщение # 6
Зацікавлений
Група: Користувач
Повідомлень: 33
Репутація: 1
Статус: Offline
Ну,а мене це повеселило.Шкода,що в реальному житті такого немає.
 
Форум » Живий куточок » Морська свинка » Оттдающім тварина у зв'язку з народженням дитини присвячуєть (Знайшла на одному сайті. Змушує замислитися....)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

все о животных - породы собак, кошек, продажа, питомники, доска объявлений
 
Всі статті і матеріали є власністю нашого сайту! Тож свавільне копіювання - ЗАБОРОНЕНЕ! Ви повинні вказати адресу нашого сайту і автора статті,якщо хочете використати наші матеріали.