П`ятниця, 29.03.2024, 08:28

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Живий куточок » Морська свинка » Покупка свинки (Де і в кого найкраще придбати свинку)
Покупка свинки
Де і в кого найкраще придбати свинку?
1.В зоомагазині[ 3 ][27.27%]
2.На ринку[ 1 ][9.09%]
3.В спеціальному розпліднику[ 6 ][54.55%]
4.У звичайної людини, яка продає свинку[ 1 ][9.09%]
Усього відповідей: 11
АняДата: П`ятниця, 25.03.2011, 10:17 | Сообщение # 1
Вірний сайтер
Група: Користувач
Повідомлень: 248
Репутація: 4
Статус: Offline
Де Ви придбали свою свинку? Де, на Вашу думку, найкраще купувати свинок?

Додано (25.03.2011, 10:17)
---------------------------------------------
Тато купив мені свинку у звичайної жінки. Купив як "самочку і самця". А коли ми почали доводити їй, що то - два хлопці, вона ще сперечалася. Пощастило, що вони хоч здорові.
Так само купували собаку. Продали нам нашого Баксика як "болонку". Звісно, для нас зовсім неважливо, породистий він, чи ні. Але в кінці-кінців, можна було вигадати і кращу байку - на білу, ніжну болоночку він абсолютно не схожий.
І кожен з нас може навести безліч випадків, коли звичайна людина хоче якомога швидше здихатися свого товару і якнайвигідніше для себе його продати. diler angry

Після того, як перевірила на собі "чесність" продавців, перестала бути такою довірливою. Саме тому я обрала "Купити в спеціальному розпліднику". Гадаю, що розводчики намагаються підібрати найкращу пару inlove , щоб потім отримати здорове, відповідне породі, потомство. ma

 
львицаДата: П`ятниця, 25.03.2011, 13:38 | Сообщение # 2
За рок до вершини
Група: Модератор
Повідомлень: 884
Репутація: 21
Статус: Offline
Щодо купівлі, то це залежить від намірів та бажань майбутнього власника.

Якщо Ви шукаєте просто пухнасту іграшку собі або дитині та не хочете дорого платити, то краще брати на базарі (туди ж відношу і "звичайних людей, що продають свинок", хоча в цих свинка може бути трішки доглянутішою, ніж у юрбі з 15 різностатевих комочків в клітках на базарі). Звичайно це буде простий пет, не зважаючи на любі увіщування про породність. Окрім того це може бути свинка з "сюрпризом" happy
Але є плюс: недорого та якщо проживе недовго - можна купити ще.

Якщо ж у Вас серйозні наміри та вимоги до свого майбутнього маленького друга, а тим більше є плани по розведенню свинок у подальшому, то треба звертатись тільки у відповідні розплідники. При тому зауважте, що існують і розплідники петів, а не тільки породистих свинок.
Тут ви не зможете придбати свинку по "базарній" ціні, проте і тут можна знайти шляхи економії без втрати якості.

Наприклад: якщо Ви хочете просто друга та не плануєте займатись породним розведенням, то можна взяти дорослу свинку що виведена з розплидної роботи. Плюси: не треба доглядати як за малечею, Ви зразу бачите яка е свинка по розміру та якости, коштує така свинка дешевше, або можна і в "добрі руки" домовитись.
Далі. У розплідній роботі завжди буває "брак". Такі свинки цілком здорові, проте до шоу-класа їм далеко. Цих свинок теж продають дешевше, проте здоров"я в них відмінне, як і у породистих. Їх навіть можна розводити у подальшому, але тільки як петів, а не породу. Плюси: дешевше, але без втрати здоров"я.

Але якщо Ви маєте серйозні наміри зайнятись саме породним розведенням, то купляти треба тільки у розплідниках, ще й не в усіх, а надійних.

Нажаль, на Західній Україні окрім мого філіалу ще нема розплідників породистих морсвинок. Проте є в Київі, Донцьку, Дніпропетровську, не кажучи вже про Росію. Переглянути сайти відповідних росплідників можна в інтернеті, а про оплату і доставку - домовитись через контакти сайтів.

 
TyshДата: Субота, 26.03.2011, 12:57 | Сообщение # 3
Зацікавлений
Група: Користувач
Повідомлень: 24
Репутація: 0
Статус: Offline
львица, Дякую!! дуже цінна імформація!
 
львицаДата: Субота, 26.03.2011, 13:36 | Сообщение # 4
За рок до вершини
Група: Модератор
Повідомлень: 884
Репутація: 21
Статус: Offline
Quote (Tysh)
Дякую!! дуже цінна імформація!

Завжди рада поділитись інфою, аба ВИКОРИСТОВІВАЛИ З РОЗУМОМ! hi

 
nikaДата: Понеділок, 02.05.2011, 14:10 | Сообщение # 5
Аматор
Група: Користувач
Повідомлень: 49
Репутація: 0
Статус: Offline
я купила в зоомагазині , коли я йшла до хати зайшла в зоомагазин купити корм хомячкам і побачила мого Роккі і немогла його не купити ось так умене зявився Роккі smile smile smile
 
Форум » Живий куточок » Морська свинка » Покупка свинки (Де і в кого найкраще придбати свинку)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

все о животных - породы собак, кошек, продажа, питомники, доска объявлений
 
Всі статті і матеріали є власністю нашого сайту! Тож свавільне копіювання - ЗАБОРОНЕНЕ! Ви повинні вказати адресу нашого сайту і автора статті,якщо хочете використати наші матеріали.