На природі
|
|
львица | Дата: Вівторок, 19.04.2011, 22:16 | Сообщение # 1 |
![львица](https://142419260.uid.me/avatar.jpg) За рок до вершини
Група: Модератор
Повідомлень: 884
Репутація: 21
Статус: Offline
| Потиплішало, погода гарна, попереду свята та вихідні... Природа так і манить... Поділіться чимось оригінальним та простим з їжі, що ви берете на природу. Ось, я, до прикладу бачила передачу, де радили як маринувати шашлик. Найкраще, сказали, робити у вині, а не в оциті чи майонезі. А як ви (або ваши родичі) це робите?
|
|
| |
Daryna | Дата: Середа, 20.04.2011, 21:46 | Сообщение # 2 |
![Daryna](/avatar/28/9694-529058.jpg) Початківець
Група: Користувач
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
| Особисто я обожнююю рибу запечену у фользі на грилі...Смакота,особливо,якщо рибу ловить чоловік.Можу поділитись рецептом.
|
|
| |
львица | Дата: Середа, 20.04.2011, 23:52 | Сообщение # 3 |
![львица](https://142419260.uid.me/avatar.jpg) За рок до вершини
Група: Модератор
Повідомлень: 884
Репутація: 21
Статус: Offline
| Quote (Daryna) Можу поділитись рецептом. Обов"язково! Чекаємо!
|
|
| |
123 | Дата: Вівторок, 26.04.2011, 17:51 | Сообщение # 4 |
![123](/avatar/84/982576.gif) Гарний писака
Група: Користувач
Повідомлень: 86
Репутація: 3
Статус: Offline
| Надибала декілька смаколиків з інтернету. Сама не дуже часто виїжджаю у ліс... Гриби у травах Склад: 0,5 кг глив 1 лимон 4 столові ложки олії по невеличкому пучку петрушки, кропу, зеленої цибулі по щіпці сушених трав (базиліку, майорану) 1/4 чайної ложки меленого коріандру сіль, перець за смаком Опис: У глив відрізати тверді ніжки, залишивши лише шапочки. Змішати сік лимону, олію, порізану зелень і суху. Посолити і поперчити до смаку. У цій суміші добре обкатати гриби з обох сторін і залишити у холодильнику на 1 годину. Запікати над вугіллям по 5-7 хвилин з кожного боку.
[img]http://www.zoometric.ru/008000_....mg]
|
|
| |
Сонечко | Дата: Субота, 28.05.2011, 07:54 | Сообщение # 5 |
![Сонечко](/avatar/57/4756-263719.jpg) Вірний сайтер
Група: Користувач
Повідомлень: 155
Репутація: 6
Статус: Offline
| 123, Гливи? Це такі сірі,що на стовбурах ростуть? Запікала лише білий гриб,не знаю,вийшов трішки сухуватий,може тому,що не маринувала довго.
|
|
| |
львица | Дата: Субота, 28.05.2011, 12:06 | Сообщение # 6 |
![львица](https://142419260.uid.me/avatar.jpg) За рок до вершини
Група: Модератор
Повідомлень: 884
Репутація: 21
Статус: Offline
| Quote (Сонечко) Гливи? Це такі сірі,що на стовбурах ростуть? Ми частіше бачимо їх на базарі, ніж в лісі
А вирощують їх і на сіні
і на пеньках
А сухі стали скорше через не правильний температурний режим. Тут, як кажуть, треба "руку набити"
|
|
| |
Сонечко | Дата: Понеділок, 06.06.2011, 22:42 | Сообщение # 7 |
![Сонечко](/avatar/57/4756-263719.jpg) Вірний сайтер
Група: Користувач
Повідомлень: 155
Репутація: 6
Статус: Offline
| львица, Дякую! Тепер буду знати. лише не бачила таких у лісі.
|
|
| |
львица | Дата: Понеділок, 06.06.2011, 23:02 | Сообщение # 8 |
![львица](https://142419260.uid.me/avatar.jpg) За рок до вершини
Група: Модератор
Повідомлень: 884
Репутація: 21
Статус: Offline
| У лісі є ще трохі інакші, ростуть на замлі. Але вони дуже з паганками схожі, тому без контролю досвідченного грибника збирати не раджу.
|
|
| |
Яринка | Дата: П`ятниця, 07.09.2012, 14:55 | Сообщение # 9 |
![Яринка](https://2589937400.uid.me/avatar.jpg) Добре піклується за свинкою
Група: Користувач
Повідомлень: 126
Репутація: 1
Статус: Offline
| А я думала, що це поганки))))))))
|
|
| |
sofika | Дата: Неділя, 25.11.2012, 13:55 | Сообщение # 10 |
![sofika](https://2662537981.uid.me/avatar.jpg) Початківець
Група: Користувач
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
| а я дуже люблю шашлик!
|
|
| |