П`ятниця, 29.03.2024, 11:12

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Кімната відпочинку » За філіжанкою кави » На природі (рецепти страв для пікніків)
На природі
львицаДата: Вівторок, 19.04.2011, 22:16 | Сообщение # 1
За рок до вершини
Група: Модератор
Повідомлень: 884
Репутація: 21
Статус: Offline
Потиплішало, погода гарна, попереду свята та вихідні... Природа так і манить...

Поділіться чимось оригінальним та простим з їжі, що ви берете на природу.

Ось, я, до прикладу бачила передачу, де радили як маринувати шашлик. Найкраще, сказали, робити у вині, а не в оциті чи майонезі.
А як ви (або ваши родичі) це робите?

 
DarynaДата: Середа, 20.04.2011, 21:46 | Сообщение # 2
Початківець
Група: Користувач
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
Особисто я обожнююю рибу запечену у фользі на грилі...Смакота,особливо,якщо рибу ловить чоловік.Можу поділитись рецептом.
 
львицаДата: Середа, 20.04.2011, 23:52 | Сообщение # 3
За рок до вершини
Група: Модератор
Повідомлень: 884
Репутація: 21
Статус: Offline
Quote (Daryna)
Можу поділитись рецептом.

Обов"язково! Чекаємо!

 
123Дата: Вівторок, 26.04.2011, 17:51 | Сообщение # 4
Гарний писака
Група: Користувач
Повідомлень: 86
Репутація: 3
Статус: Offline
Надибала декілька смаколиків з інтернету. Сама не дуже часто виїжджаю у ліс...

Гриби у травах

Склад:

0,5 кг глив
1 лимон
4 столові ложки олії
по невеличкому пучку петрушки, кропу, зеленої цибулі
по щіпці сушених трав (базиліку, майорану)
1/4 чайної ложки меленого коріандру
сіль, перець за смаком

Опис:
У глив відрізати тверді ніжки, залишивши лише шапочки. Змішати сік лимону, олію, порізану зелень і суху. Посолити і поперчити до смаку. У цій суміші добре обкатати гриби з обох сторін і залишити у холодильнику на 1 годину. Запікати над вугіллям по 5-7 хвилин з кожного боку.


[img]http://www.zoometric.ru/008000_....mg]
 
СонечкоДата: Субота, 28.05.2011, 07:54 | Сообщение # 5
Вірний сайтер
Група: Користувач
Повідомлень: 155
Репутація: 6
Статус: Offline
123, Гливи? Це такі сірі,що на стовбурах ростуть? Запікала лише білий гриб,не знаю,вийшов трішки сухуватий,може тому,що не маринувала довго. help
 
львицаДата: Субота, 28.05.2011, 12:06 | Сообщение # 6
За рок до вершини
Група: Модератор
Повідомлень: 884
Репутація: 21
Статус: Offline
Quote (Сонечко)
Гливи? Це такі сірі,що на стовбурах ростуть?

Ми частіше бачимо їх на базарі, ніж в лісі happy

А вирощують їх і на сіні


і на пеньках


А сухі стали скорше через не правильний температурний режим. Тут, як кажуть, треба "руку набити" biggrin
Прикрепления: 8267330.jpg (82.9 Kb) · 1211586.jpg (31.5 Kb)
 
СонечкоДата: Понеділок, 06.06.2011, 22:42 | Сообщение # 7
Вірний сайтер
Група: Користувач
Повідомлень: 155
Репутація: 6
Статус: Offline
львица, Дякую! Тепер буду знати. лише не бачила таких у лісі. sad
 
львицаДата: Понеділок, 06.06.2011, 23:02 | Сообщение # 8
За рок до вершини
Група: Модератор
Повідомлень: 884
Репутація: 21
Статус: Offline
У лісі є ще трохі інакші, ростуть на замлі. Але вони дуже з паганками схожі, тому без контролю досвідченного грибника збирати не раджу.
 
ЯринкаДата: П`ятниця, 07.09.2012, 14:55 | Сообщение # 9
Добре піклується за свинкою
Група: Користувач
Повідомлень: 126
Репутація: 1
Статус: Offline
А я думала, що це поганки))))))))
 
sofikaДата: Неділя, 25.11.2012, 13:55 | Сообщение # 10
Початківець
Група: Користувач
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
а я дуже люблю шашлик! biggrin
 
Форум » Кімната відпочинку » За філіжанкою кави » На природі (рецепти страв для пікніків)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

все о животных - породы собак, кошек, продажа, питомники, доска объявлений
 
Всі статті і матеріали є власністю нашого сайту! Тож свавільне копіювання - ЗАБОРОНЕНЕ! Ви повинні вказати адресу нашого сайту і автора статті,якщо хочете використати наші матеріали.