П`ятниця, 29.03.2024, 10:16

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Живий куточок » Морська свинка » Свинячий гороскоп! ))))
Свинячий гороскоп! ))))
ЗіркаДата: П`ятниця, 28.01.2011, 13:02 | Сообщение # 1
Зацікавлений
Група: Користувач
Повідомлень: 28
Репутація: 0
Статус: Offline
Овен (21 березня - 20 квітня)
Свинка, народжена під знаком Овна, відрізняється поривчастими рухами, оскільки вплив Марса і Сонця дає іскру і невпинний рух. Це тварина надзвичайна цікаво - енергія і тяга до всього нового і незвіданого велика і невичерпна. Свінка-Овен вимагає до себе пильної уваги, особливо коли ви випускаєте її побігати по кімнаті.Частіше грайте з вашою свинкою - вона потребує постійного тренування для уникнення передчасного старіння, яке типовіше для цього знаку, чим для інших. У цих свинок може бути дуже упертий характер, вони люблять поступати по-своєму. У сенсі здоров'я їх потрібно берегти від протягів і стежити за зубами. Самки - непогані мами, але інколи можуть бути трохи грубуваті з поросятами.

Телець (21 квітня - 20 травня)
Свинки-тельці миролюбні, в більшості випадків добре уживаються з побратимами. В той же час можуть бути дуже уперті. Ніколи не слід застосовувати до них методи силової дії. Ці свинки виучуються і дресируються повільно, але грунтовно. Поросята народжуються з сильною конституцією і можуть дожити до похилої старості без яких-небудь хвороб. Проте Свинки-тельці схильні до ожиріння, алергії і кашлю, тому їм необхідна добре збалансована дієта і активний спосіб життя. Самки - ідеальні мами. Вони дуже чуйні до поросят, і ті завжди ситі, чисті і здорові

Додано (28.01.2011, 12:56)
---------------------------------------------
Близнюки (21 травня - 21 червня)
Свинки-близнюки не дадуть вам нудьгувати. Вони розумні і енергійні, життєрадісні і рухливі, але бояться втоми, тому що жвавість їх перевищує сили. Вимагають від господаря любові і уваги і не виноят нудьги і самоти. Ці свинки неупини, люблять активні ігри. Якщо ви пускаєте вашу свинку побігати по будинку або саду, необхідно уважно стежити за нею, оскільки свинки-близнюки часто втрачаються і не повертаються до господарів.Вплив Меркурія може викликати захворювання легенів, кишечника і безсоння. Приміщення, в якому містяться свинки-близнюки, повинне добре провітрюватися (без протягів). Самки - не самі кращі мами, їм не вистачає дбайливості і посидючості.

Рак (22червня - 22 липня)
Із-за впливу Луни Свінки-раки досить повільні, але в той же час наполегливі і слухняні. В той же час вони відрізняються хорошим інтелектом і добре виучуються. Це дуже ласкаві тварини, які люблять своїх господарів. Мабуть, найграйливіший, ласкавіший і люблячий знак Зодіаку. Вразливі місця: шлунок, кишечник, тому годувати Свинок-рак потрібно лише доброякісною їжею. Вони схильні до ожиріння, але збалансована дієта допоможе уникнути цієї проблеми. Самки - непогані мами.

Лев (23липня - 23серпня)
Сонце означає життя, тепло, промениста велич. Свинкам-левам властиві гордість і хоробрість, в більшості випадків вони стають ватажками в групі родичів. В той же час вони потребують визнання, турботи і уваги. Ці свинки відрізняються хорошим здоров'ям і неймовірною життєстійкістю. Найвразливіше місце - серце. Слід уникати сонця із-за небезпеки теплового удару. У їжі має бути великий вміст білків і низький вміст жирів.Обов'язкові свіжі овочі і фрукти із-за великої кількості в них вітамінів. Самки - ідеальні мами, у них практично не виникає проблем з молоком, а поросята зазвичай більші і здоровіші, чим в інших.

Додано (28.01.2011, 13:00)
---------------------------------------------
Діва (24 серпня - 23 вересня)
Вплив Меркурія виявляється у винятковому інтелекті, завдяки чому ці свинки легко виучуються і піддаються дресируванню. Свінки-Деви дуже охайні, їх легко привчити ходити в туалет в одному і тому ж місці. Вразливі місця: легені, м'язи, кишечник. Превентивні заходи: легке регулярне живлення виняткове свіжою їжею (не можна давати зіпсовані продукти щоб уникнути проносів), здорова дієта, прогулянки по квартирі.Самки - досить хороші мами, вони прикладають максимум зусиль до того, щоб зробити все необхідне для своїх поросят, хай і не завжди так тямущо, як хотілося б.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)
В Свинок-вагів поступливий характер. Вони добре ладнають з родичами. Потребують компанії, людей довкола себе, їм необхідна похвала і заохочення. Свінки-Веси люблять добре освітлені кімнати і музику. Вразливе місце Вагів - нирки і нервова система. Шкідливі кислоти, тому цитруси потрібно давати в помірній кількості, а краще замінити їх грушами, яблуками. Рекомендується помірне вживання солі. У раціоні має бути багато овочів.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)
Енергетично це найбагатший знак Зодіаку, тому Свинки-скорпіони потребують інтенсивних занять для того, щоб вашеми вихованцеві на що витратить свою невгамовну енергію. Ці свинки можуть бути досить агресивні, а стосунки з господарями позбавлені нюансів: ви для такої свинки або кращий друг, або злий ворог. У жодному випадку не можна карати Свинок-скорпіонів - вони часто бувають злопам'ятні. Ці свинки активні, цікаві, бурни. Вразливі місця: ніс, горло. Самки дуже плідні. Хоч вони і не самі кращі мами, але захист своїх дитинчат від сторонніх забезпечать з лишком.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)
У більшості свинок, що народилися під знаком Стрільця, добре розвинене відчуття власної гідності, тому з ними потрібно бути справедливими і у жодному випадку не зривати на них зло. Ці свинки неупини, життєрадісні і рухливі, не люблять тісних замкнутих просторів, тяжіють до широких просторів, тому будуть вам дуже вдячні, якщо ви станете частішими випускати їх побігати по кімнаті, квартирі або саду.У просторих літніх вольєрах на дачі вони відчувають себе набагато краще, ніж в тісних клітках в міській квартирі. Свинки-стрільці добре піддаються дресируванню і вченню. Вразливі місця: легені, печінка, кишечник, схильні до ожиріння, тому необхідно стежити за збалансованістю живлення. У свинок цього знаку часто зустрічається по четвертому пальцю на задніх лапах. Самки - непогані мами, вони виконуватимуть свої обов'язки уміло і терпляче.

Додано (28.01.2011, 13:02)
---------------------------------------------
Козерог (22 грудня - 20 січня)
Свинки-козероги досить урівноважені і спокійні тварини. Вони володіють витримкою і витривалістю. Свинка-козерог прив'язується до господаря і потребує його уваги. У плані здоров'я краще чинять опір хвороби, чим здається. Слабкі місця: кістки, м'язи, кровообіг, шкіра (слід завжди містити в чистоті). У їжу необхідно додавати вітаміни (A, D, E, особливо З), а також виключити продукти, що кріплять, із-за схильності до замків.Злі вороги - вологість, холод і протяги. Самки-козероги - досить хороші мами.

Водолій (21 січня - 20 лютого)
Свинки, що народилися під цим знаком, дуже доброзичливі і грайливі, дуже люблять компанію, але інколи відрізняються боязкістю. У цих свинок висока пристосовність і вони не так страждають, коли надані самі собі. Вони з ентузіазмом відносяться до їди, але відсутність корму (якщо ви, наприклад, забудете їх погодувати) переносять спокійно. Вони дуже цікаві, їх вабить все нове, поки їм не набридне, поки вони все не досліджують. Свинки-Водолії - ніжні, плавні, довірливі створення. Вразливі місця: нервова система. Ним часто стає погано в жарі, трапляються неполадки травного тракту. Превентивні заходи: вітаміни, свіжа питна вода, свіже повітря в приміщенні, де містяться свинки, досить активний спосіб життя. Корисні ігри на повітрі. Самки дуже швидко втомлюються грати роль мам із-за одноманітності цього заняття, довіряючи вам вирощувати поросят.

Риби (21 лютого - 20 березня)
Ці свинки дуже поступливі. Вони розумні і досить легкий піддаються дресируванню. Ці свинки можуть робити благотворний вплив на здоров'ї господаря. Свінки-Риби в більшості випадків зовсім неагресивні. Ці свинки не люблять шуму і крику. Вони дуже розбірливі в їді і можуть проявляти дивні симпатії і антипатії в цьому відношенні. Не страждають відсутністю апетиту і люблять делікатеси. Свінки-Риби виявляють цікавість до всього незвичайного, люблять досліджувати затишні куточки в квартирі. Свинки, народжені під цим знаком Зодіаку, схильні до простуд, тому треба уникати протягів і холоду. Активний спосіб життя сприяє зміцненню здоров'я. Самки - прекрасні мами, вони дбайливі і охайні.

 
львицаДата: П`ятниця, 28.01.2011, 19:12 | Сообщение # 2
За рок до вершини
Група: Модератор
Повідомлень: 884
Репутація: 21
Статус: Offline
От і перевірим, яка мама буде з моєї Юли (вона близнюк) 1tooth
 
123Дата: Середа, 16.02.2011, 21:44 | Сообщение # 3
Гарний писака
Група: Користувач
Повідомлень: 86
Репутація: 3
Статус: Offline
Quote (Зірка)
Свинки-козероги досить урівноважені і спокійні тварини. Вони володіють витримкою і витривалістю.

Все вірно! happy


[img]http://www.zoometric.ru/008000_....mg]
 
львицаДата: Середа, 09.03.2011, 22:38 | Сообщение # 4
За рок до вершини
Група: Модератор
Повідомлень: 884
Репутація: 21
Статус: Offline
А от і не правда про пагану маму-близнюка!!!! Юла виявилась дуже гарною мамою. може тому що вона блище до Рака?
Решта характеристики відповідає Близнюкам! biggrin
 
nikaДата: П`ятниця, 29.04.2011, 22:03 | Сообщение # 5
Аматор
Група: Користувач
Повідомлень: 49
Репутація: 0
Статус: Offline
У МЕНЕ МОРСЬКА СВИНКА РИБИ happy
 
львицаДата: Субота, 30.04.2011, 00:28 | Сообщение # 6
За рок до вершини
Група: Модератор
Повідомлень: 884
Репутація: 21
Статус: Offline
Quote (nika)
У МЕНЕ МОРСЬКА СВИНКА РИБИ

Ну і як - відповідає гороскопу?

 
nikaДата: Неділя, 19.06.2011, 13:29 | Сообщение # 7
Аматор
Група: Користувач
Повідомлень: 49
Репутація: 0
Статус: Offline
так

Додано (19.06.2011, 13:29)
---------------------------------------------
у мене помер Роккі ghost sad !!!у мене появилася нова свинка Дінара дівчинка вона телець і гороскопу співпадає

 
ЯринкаДата: П`ятниця, 17.08.2012, 17:11 | Сообщение # 8
Добре піклується за свинкою
Група: Користувач
Повідомлень: 126
Репутація: 1
Статус: Offline
Мій Рижик водолій, і те що про нього пишуть - правда, але є один нюанс. Там пише, що вони не вибагливі в їжі....0_о Але мій гггурман))))))
 
Форум » Живий куточок » Морська свинка » Свинячий гороскоп! ))))
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

все о животных - породы собак, кошек, продажа, питомники, доска объявлений
 
Всі статті і матеріали є власністю нашого сайту! Тож свавільне копіювання - ЗАБОРОНЕНЕ! Ви повинні вказати адресу нашого сайту і автора статті,якщо хочете використати наші матеріали.